• Vacuumvormen

Vacuümvormen

De oplossing voor gespecialiseerde producten!

Veel mogelijkheden met vacuümvormen

Ons uitgebreide machinepark voor producten van oplopende grootte biedt uitgebreide mogelijkheden met vacuümvormen: door vacuüm tussen de verwarmde plaat en de matrijs te creëren vormt de warme kunststof plaat zich strak om de matrijs. Dit is een zeer goed reproduceerbaar proces.

Verschillende formaten met vacuümvormen

Met vacuümvormen kunnen producten met diverse formaten eenvoudig worden gemaakt. Het vormvlak varieert van 200 bij 300 mm tot 2500 x 1200 mm, maar ook tussenliggende formaten zijn mogelijk. Er is de mogelijkheid om samengestelde producten te maken waardoor het eindproduct veel groter kan worden. We maken producten tot een hoogte van 75cm (uiteraard afhankelijk van de vormgeving), dikke platen tot 10 mm. Vacuümvormen kan ook voor u dé oplossing bieden.

Flexibiliteit met vacuümvormen

U heeft een product van hout, polyester of staal en het aantal oplagen stijgt, de doorlooptijd vertraagt en de kosten lopen aardig op. Vacuümvormen heeft veel voordelen ten opzichte van andere materialen. Er zijn hoge oplagen mogelijk binnen een snelle doorlooptijd, het is een sterk materiaal en het is flexibel in de vormgeving.

Productfoto's

Product 1
Product 2
Product 3
Product 4
Product 5

Waarom vacuümvormen?

Gratis proefmonster aanvragen?

Vertrouwensrelatie en een goede afstemming zijn belangrijke waarden voor ons. Wij gaan vaak een stap verder en gaan de uitdaging aan. Wilt u eerst de vormgeving en uitstraling zien? Vraag dan hier een gratis proefmonster aan.